Jharap Connecting

with

Media, Marketing, Research & Events

Hi, wij zijn Jharap Connect!, een full-service communicatiebureau met vestigingen in Almere en Hilversum. Misschien ken je ons al. Of kom je hier voor de eerste keer. Wij zijn in ieder geval blij dat je er bent.

Want met meer dan 15 jaar ervaring achter ons en een hele reeks trouwe B2C, B2B, NGO, instanties en retail klanten naast ons, zijn we zeker dat we iets voor je kunnen betekenen. Beyond the box en over alle kanalen heen. Met een unieke en efficiënte aanpak: omnichannel cross-media communication.

Met een team van 20 experts, European based, en een eigen in-house digital agency staan we voor de volle 200% voor je klaar.

 

Connecting the dots

for you

L

(Data) Marketing

Van Social en Google Ads, tot en met Data Driven en Email Marketing. Door te focussen op het onderscheidende vermogen van onze klanten en te richten op de kansen op de markt, zorgen wij voor een strategische aanpak en goede resultaten.

Trainingen

Jharap geeft al meer dan 10 jaar trainingen, masterclasses en cursussen voor ieders ambitie. Van beroepsgerichte trainingen tot (op maat gerichte) masterclasses. Kijk snel of er iets bij je past.

Business & Brand consulting

Uw parter in de regio Flevoland, Almere en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

 

Event (communication)

Een ‘écht’ event blijft persoonlijker. Het is een unieke kans om een brand, product of service aan de man te brengen … letterlijk.

L

Food Communication

Foodcommunicatie is een vak apart. Het vereist niet alleen een passie voor communicatie maar ook een liefde voor food.

L

Brand activation

Brand activation is meer dan alleen een trendy stopwoord. Het is een manier om je merk nieuw leven in te blazen.

Digital marketing, Research  & data

Gegarandeerd succes met uw volgende marketingcampagne? Meer leads uit uw website? Hoger scoren in Google? Een toffe video voor uw bedrijf? Als u wilt opvallen en op zoek bent naar een creatief Marketing & Ontwerp Bureau met alle kennis in huis om uw doelstellingen te bereiken, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Latest updates

Benieuwd naar meer updates, projecten of gewoon een kop koffie? Of wil je graag weten wat Jharap Connect voor je kan betekenen? Stuur ons gerust een bericht.

De Marketing Coach

Unieke WhatsApp abonnement dienst.  Voor al je marketing vragen. Direct antwoord.

Date voor een Dag (DveD)

Release date 01-11-2021

Masterclass & training agenda 2021/2022

Early birds. Schrijf je nu in voor onze masterclasses en ontvang 10% korting

Project Screenplay

Het ‘normaal’ werken gaat langzaam weer van start. Hoe en wie wij hierbij assiteren. Lees je nu hier

We Connect

JharapGroup_Jharap Group_Almere Poort_almerepoort_marketing_consulting_training_Webdevelopment_Wordpress_Almere_Eventmanagement_Tiny Houses_BouwEXPO

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau

Jharap event_frozen _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Events

2 jaar op rij genomineerd
Award winning Events

Jharap Provada Almere MRA Metropoolregio Amsterdam

Consulting

Uw parter in de regio Flevoland en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Trainingen

Al 10+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursusssen

Vacatures?

Stage?

Intern?

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.

Trusted by