Jharap Connect

Dé online & offline
Marketing specialist

Om uw bedrijf te laten groeien is het belangrijk dat u voortdurend zichtbaar bent op meerdere kanalen. Jharap Connect heeft de juiste kennis in huis om zowel online als offline nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te binden.

Laatste updates

De Marketing Coach

Unieke WhatsApp abonnement dienst.  Voor al je marketing vragen. Direct antwoord.

Masterclass agenda 2021

Early birds. Schrijf je nu in voor onze masterclasses en ontvang 10% korting

Lockdown project '21

Het Webinar Home Kit

#SupportYourLocal

Wij zijn supporter van onze locals. Hoe wij dit doen? Lees verder…

Wil je graag weten wat Jharap Connect voor je kan betekenen?

Digital Marketing, Research & Data

Gegarandeerd succes met uw volgende marketingcampagne? Meer leads uit uw website? Hoger scoren in Google? Een toffe video voor uw bedrijf? Als u wilt opvallen en op zoek bent naar een creatief Marketing & Ontwerp Bureau met alle kennis in huis om uw doelstellingen te bereiken, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Diensten

Diensten

We Connect

(Data) Marketing

Van Social en Google Ads, tot en met Data Driven en Email Marketing. Door te focussen op het onderscheidende vermogen van onze klanten en te richten op de kansen op de markt, zorgen wij voor een strategische aanpak en goede resultaten.

Trainingen

Jharap geeft al meer dan 10 jaar trainingen, masterclasses en cursussen voor ieders ambitie. Van beroepsgerichte trainingen tot (op maat gerichte) masterclasses. Kijk snel of er iets bij je past.

Consulting

Uw parter in de regio Flevoland, Almere en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Extra motivation

Events

Binnenkort een event? Wij zijn u partner voor alle benodigdheden en beschikbaar voor elk evenement. Al vanaf de eerste stap tot wanneer u wenst.

Extraatjes

Garphic Design
Webdevelopment

JharapGroup_Jharap Group_Almere Poort_almerepoort_marketing_consulting_training_Webdevelopment_Wordpress_Almere_Eventmanagement_Tiny Houses_BouwEXPO

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau

Events

2 jaar op rij genomineerd
Award winning Events

Consulting

Uw parter in de regio Flevoland en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Trainingen

Al 10+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursusssen

Before

testimonials

Zij gingen je voor

Wij ervaren Jharap Connect als een zeer aangenaam, jong en vooral zeer sociaal bedrijf. Met enthousiaste specialisten die graag meedenken en ook omdenken om voor jou bedrijf een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Denise P.

Programmamanager, Gemeente Almere

Jharap Connect levert een mooie set producten die echt tot hun recht komt als ze als totaalpakket ingezet worden. Je merkt dat men werkt met passie en dat is vaak het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs.

Gokhan K.

Windesheim

Jharap Connect voert niet alleen je opdracht uit, maar wordt deel van je marketingteam! Jharap Connect denkt mee en kijkt vooruit op strategisch niveau; om de beste resultaten te behalen over verschillende kanalen.

Sanne W.

Veilig Verkeer Nederland

Vacatures?

Stage?

Intern?

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.