Jharap Connect

Connecting Media,

Marketing & Research

Om uw bedrijf te laten groeien is het belangrijk dat u voortdurend zichtbaar bent op meerdere kanalen. Jharap Connect heeft de juiste kennis in huis om zowel online als offline nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te binden.

Laatste updates

De Marketing Coach

Unieke WhatsApp abonnement dienst.  Voor al je marketing vragen. Direct antwoord.

Masterclass agenda 2021 - Najaar

Early birds. Schrijf je nu in voor onze masterclasses en ontvang 10% korting

Project Back-to-work

Het ‘normaal’ werken gaat weer van start. Hoe en wie wij hierbij assiteren. Lees je nu hier

#SupportYourLocal

Wij zijn supporter van onze locals. Hoe wij dit doen? Lees verder…

Wil je graag weten wat Jharap Connect voor je kan betekenen?

Digital Marketing, Research & Data

Gegarandeerd succes met uw volgende marketingcampagne? Meer leads uit uw website? Hoger scoren in Google? Een toffe video voor uw bedrijf? Als u wilt opvallen en op zoek bent naar een creatief Marketing & Ontwerp Bureau met alle kennis in huis om uw doelstellingen te bereiken, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Diensten

Diensten

We Connect

(Data) Marketing

Van Social en Google Ads, tot en met Data Driven en Email Marketing. Door te focussen op het onderscheidende vermogen van onze klanten en te richten op de kansen op de markt, zorgen wij voor een strategische aanpak en goede resultaten.

Trainingen

Jharap geeft al meer dan 10 jaar trainingen, masterclasses en cursussen voor ieders ambitie. Van beroepsgerichte trainingen tot (op maat gerichte) masterclasses. Kijk snel of er iets bij je past.

Consulting

Uw parter in de regio Flevoland, Almere en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Extra motivation

Events

Binnenkort een event? Wij zijn u partner voor alle benodigdheden en beschikbaar voor elk evenement. Al vanaf de eerste stap tot wanneer u wenst.

Extraatjes

Garphic Design
Webdevelopment

JharapGroup_Jharap Group_Almere Poort_almerepoort_marketing_consulting_training_Webdevelopment_Wordpress_Almere_Eventmanagement_Tiny Houses_BouwEXPO

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau

Jharap event_frozen _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Events

2 jaar op rij genomineerd
Award winning Events

Jharap Provada Almere MRA Metropoolregio Amsterdam

Consulting

Uw parter in de regio Flevoland en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Trainingen

Al 10+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursusssen

Before

testimonials

Zij gingen je voor

”Wij ervaren Jharap Connect als een zeer aangenaam, jong en vooral zeer sociaal bedrijf. Met enthousiaste specialisten die graag meedenken en ook omdenken om voor jou bedrijf een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.”

Denise P.

Programmamanager, Gemeente Almere

”Ze voeren niet alleen je opdracht uit, maar worden deel van je marketingteam! Jharap Connect denkt mee en kijkt vooruit op strategisch niveau; om de beste resultaten te behalen over verschillende kanalen.”

Sanne W.

Veilig Verkeer Nederland

”Jharap Connect levert een mooie set producten die echt tot hun recht komt als ze als totaalpakket ingezet worden. Je merkt dat men werkt met passie en dat is vaak het verschil tussen iets goeds en iets geweldigs.”

Gokhan K.

Windesheim

”What makes JharapConnect different is how they use their ability to create and launch new digital products as an accelerating force for organizational transformation.”

Martha N.

MRA

”What i really appreciate in JharapConnect is the hands-on mentality. They have committed to studying the entire customer journey, not just the digital layer, which has proven to be a big added value for the collaboration.”

Fancisco R.F.

NTTS

”Working with JharapConnect enables us to explore strategic themes with real customers. This helps us to get out there, create momentum and learn and adapt our innovation efforts.”

Savannitha S.

Horizon

Vacatures?

Stage?

Intern?

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.