Jharap Connect

Het Media, Marcom en Eventbureau

Diensten

Diensten

Hoe kunnen we helpen?

(Data) Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau.

Onafhankelijk, transparant en met pure passie voor meetbaar resultaat. De juiste doelgroep, op de perfecte momenten en met de juiste boodschap in iedere fase van de digitale klantreis.

Trainingen

Jharap geeft al meer dan 10 jaar trainingen, masterclasses en cursussen voor ieders ambitie. Van beroepsgerichte trainingen tot (op maat gerichte) masterclasses. Kijk snel of er iets bij je past.

Events

Binnenkort een event? Wij zijn u partner voor alle benodigdheden en beschikbaar voor elk evenement. Al vanaf de eerste stap tot wanneer u wenst.

Consulting

Uw parter in de regio Flevoland, Almere en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Koffie

Kopje Koffie?

Hallo

@JharapConnect

Welkom bij

Jharap Connect

Wij zijn een dynamische en vooruitstrevende ondernemers waarbij kernwaarden als duurzaamheid, innovatie en kwaliteit in het bedrijf verankerd zitten Jharap Connect heeft al meer dan een decennium aan ervaring, werken milieubewust en zijn maatschappelijk actief.

Met het team van Jharap helpen wij al 15+ jaar ambitieuze  opdrachtgevers van zzp’ers tot mkb, van mkb tot internationale bedrijven en van internationale klanten tot zelfs overheden.

We nodigen je graag uit op onze site en horen graag hoe we jou kunnen helpen. Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Portfolio

Ons laatste Werk

Extra

Overige diensten

Wat we ook nog doen

Web development

Is het eindelijk zo ver? Heeft u een onderneming opgestart? En heeft u een website of webshop nodig? Of gaat uw project een nieuwe fase in? Aanpassingen doorvoeren is voor ons ook geen probleem.

Graphic design

Wil je ook jouw merk betekenisvol maken? Vertel ons je verhaal dan gaan we samen op zoek naar de essentie. Wij inspireren je graag in je zoektocht en vormgeving.
JharapGroup_Jharap Group_Almere Poort_almerepoort_marketing_consulting_training_Webdevelopment_Wordpress_Almere_Eventmanagement_Tiny Houses_BouwEXPO

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau

Events

2 jaar op rij genomineerd
Award winning Events

Consulting

Uw parter in de regio Flevoland en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Trainingen

Al 10+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursusssen

Contact

Bespaar tijd

Laat ons Contact opnemen

Wij streven uw bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Heeft u spoed? Vermeld dit dan in uw bericht.

Privacy

Trusted by