Over ons

Het Jharap team bestaat stuk voor stuk uit jonge, deskundige enthousiastelingen die zich iedere dag weer inzetten voor de beste resultaten. Wij doen dit bij JharapConnect door onszelf en anderen in beweging te krijgen.

Onze specialisten zijn de motor van Jharap Connect! In een team van strategen, online marketeers, designers, data- en SEO/SEA-specialisten werken we met jou samen om je organisatie online te laten groeien. We love working with you!

Story

Jharap Connect is hét digital marketingbureau dat gelooft in de kracht van datadriven marketing en merkcommunicatie. Combineer je die twee dingen, dan krijg je een digital marketing strategie waarbij je kanalen en het budget optimaal inzet en de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Dus, lees snel verder over onze aanpak als digital agency voor marketing en media. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van je eerste kennismaking met Jharap Connect. Goed om te weten: we houden wel van een uitdaging!

Marketing wordt steeds meer wordt gedreven door data. Tegelijkertijd wordt een boodschap waar de ontvanger écht op zit te wachten belangrijker. Wij geloven in een sterke balans tussen innovatie, technologie, data en (merk)communicatie. Zodat de juiste mensen op de juiste momenten worden bereikt met een aansprekende boodschap.

Het team

We zijn een team van ervaren analisten, strategen, marketeers, copywriters en digital persuasion specialisten. Via Jharap Connect zijn detachering en interim marketingopdrachten mogelijk. Als digital agency willen we de grenzen van marketing opzoeken. Daarbij dagen we niet alleen onszelf maar ook onze opdrachtgevers uit. Jharap Connect is sympathiek eigenwijs. Soms geven we je bijvoorbeeld een ongevraagd marketingadvies. Dan weet je dat alvast.

Neem contact op en daag ons uit. Daar houden we van!