Over ons

Het verhaal achter #jharap en @jharapconnect

Wie we zijn
@JharapConnect

JharapConnect is een vooruitstrevend en innoverend umbrella cooperation met meer dan 10+ jaar ervaring op het gebied van Media, MarCom (marketingcommunicatie), Cconsulting en Events. Onze passie voor kwaliteit, snelheid, en gedrevenheid en onze keyfactors duurzaamheid, innovatie en kwaliteit zorgen ervoor dat Jharap een verschil maakt voor de klant, mileu en onszelf.

Bij Jharap is het streven naar een duurzame en innovatieve wereld een element wat in alle projecten worden verwerkt. Een groen maar ook een zuinige wereld. Dit onderscheidt ons van de concurrentie en deze passie is kenmerkend voor ons als groep. Ons team bestaat stuk voor stuk uit jonge, deskundige enthousiastelingen die zich iedere dag weer inzetten voor de beste resultaten. Wij doen dit bij Jharap door onszelf en anderen in beweging te krijgen.

Jharap is in 2014 opgericht naar het idee van Vijay Jharap. Hij bedacht dat websites veel interactiever en simpeler konden, marketing beter ingericht kon worden en dat er te weinig gedaan werd met de mogelijkheden en ontwikkelingen die destijds opkwamen. Al snel groeide het bedrijf en specialiseerde het zich in verschillende mediasectoren. Dit is vandaag de dag nog steeds te zien: of het gaat om brand consulting, campagnes, events, marketing producties, trainingsacademie of website ontwikkelingJharap doet het allemaal

Bij Jharap ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk. 

Dit is waar we voor staan en aan werken bij JHARAP. Wij zijn (voornamelijk) jonge professionals met ervaring waarbij hardop wordt gedacht aan de toekomst, de regio en onze nalatenschap. Zo voelen wij ons ook verantwoordelijk voor het milieu en ons medemens. Dit is één van de reden waarom Jharap ook maatschappelijk actief is.

Bent u nieuwsgierig geworden, heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken voor een kopje koffie? U kunt altijd contact met ons opnemen. Benieuwd naar enkele projecten welke wij reeds hebben uitgevoerd? Bekijk onze projectcases! Een passie voor hartjes en duimpjes? We zijn te volgen via Instagram, Facebook en Pinterest

Trusted by