Portfolio

Een greep uit succesvolle projecten
#jharap en @JharapConnect

Bij Jharap werken we duurzaam en streven we ook naar duurzame oplossingen, methodes en innovaties. Om deze reden houden we de website. Kort, simpel en strak. Bespaart jou tijd, geld en stroom. Vooral in deze bijzondere Covid-19 tijden.

Toch meer? Daar houden we van bij Jharap. Keuzes, creativiteit en geen standaard out-of-the-box mindset. We nodigen je uit om onze Jharap Instagram, Pinterest en Facebook pagina te bezoeken voor recente (foto) publicaties. Nog niet tevreden? Wij zijn er voor je

Uitgelicht

Welk project, opdracht of event zou je uitgelicht willen zien op de website en/of onze social media kanalen? Vul het hier onder in en maak kans op gratis kaarten/training

Bij Jharap Connect zijn we breed en divers inzetbaar. Wij werken o.a. voor de volgende sectoren

Dienstverlening
Eventmanagement
Financieel
Media – Marketing & Communicatie
Netwerk groepen
Onderwijs
Overheid
Technologie
Zorg

Dienstverlening – Consulting

Al sinds 2014 staat Jharap in de markt als een veelzijdig succesvol coaching, consult en adviesbureau voor de Regio Flevoland en omstreken.

Onderwijs

In samenwerking met het regionale onderwijs onderzoekt en praktiseert Jharap Connect praktijkopdrachten uit voor het bedrijfsleven en verduurzaming van de regio. Geïnteresseerd? Neem gerust contact op.

Technologie – Gadgets – Gaming

Tech daar zijn wij gek op! Gadgets, primeurs en geruchten daar zijn er te weinig van. De wereld van tech is innovatief en zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuws.

Net als het organiseren van evenementen. Waar wij al tweemaal voor zijn genomineerd.

Met plezier werken wij onder andere voor

Trusted by