Graphic design

Jharap Visual Marketing

Wil je ook jouw merk betekenisvol maken? Vertel ons je verhaal dan gaan we samen op zoek naar de essentie. Wij inspireren je graag in je zoektocht en vormgeving.

De enige constante factor in een wereld vol verandering is een sterke merkidentiteit. Alleen een merk dat steeds weer raakt vanuit het hart geeft energie, maakt de wereld een beetje mooier en is zo echt van betekenis.

Bij Jharap maken we je merk betekenisvol. Dat doen we door met een team van merkenmakers op zoek te gaan naar de essentie. Vanuit dat unieke vertrekpunt zorgen we voor een positieve verandering. We onderzoeken en positioneren, we ontwerpen en vertellen, we realiseren en gaan de interactie met je doelgroep aan.

Zo bouwen we samen aan een merk dat van waarde is: voor jou, voor je organisatie en voor iedereen die je wilt bereiken.

‘’Jharap bedenkt, ontwikkelt en organiseert diensten waarmee wij de wereld van het merk tot leven brengen. Wij brengen mensen en merken bij elkaar met behulp van creatieve concepten en bewijzen dat DROMEN nog steeds bestaan’’

Strategie & Ontwerp

Drukwerk moet opvallen. Jharap neemt werk uit handen door mee te denken in het ontwikkelen van een marktstrategie. Vormgeving is belangrijk, maar een goede strategie bedenken des te meer. Voor velen lastig, voor ons een vaardigheid die we al jarenlang beheersen. Wij gaan met u om tafel en houden het volledige plan tegen het licht. Waar wilt u uw werk promoten? En hoe bereikt u de juiste doelgroep? Van de tekentafel tot de uitvoering: Jharap heeft alle expertise onder één dak

Brand Consulting

U heeft een mooi product. Maar hoe is dat te vertalen naar een sterk merk? Jharap zorgt voor een uitstraling die perfect aansluit bij uw product. Onze ervaring op het gebied van marketing, branding en communicatie biedt vaste grond om een sterk merk op te bouwen. Daarbij zetten we alles in voor dat ene doel: uw merk herkenbaar maken.

Corporate Branding

We weten allemaal hoe belangrijk de eerste indruk is. Dat geldt ook voor uw bedrijf! Een professioneel logo is daarom van het grootste belang. Onze grafische ontwerpers maken binnen no-time een logo dat aansluit bij uw bedrijf. Welke visie wilt u uitdragen? Wij zorgen ervoor dat die terugkomt in een professioneel logo. Wanneer gewenst, verzorgen wij ook de volledige huisstijl van uw website. Want een eerste indruk, die maak je maar één keer!

ADVERTENTIES AUTOBELETTERING BANIEREN BEACHFLAGS BIERFVILTJES BOUWHEKDOEKEN BRIEFPAPIER BROCHURE BROCHURES CADEAUBONNEN CANVASDOEKEN CONSUMPTIEBONNEN DROPFLAGS ENTREE TICKETS ENVELOPPEN FLYERS FOLDERS KERSTKAARTEN KLEDING LOGO MAGAZINES MENUKAARTEN NOTITIEBLOKKEN OFFERTEMAPPEN PENNEN PLACEMATS POLO’S POSTERS PVC PASJES RECLAMEBORDEN RELATIEGESCHENKEN ROLL-UP BANNERS SPANDOEKEN STEMPELS STICKERS STOEPBORDEN USB STICKS VISITEKAARTJES VLAGGEN VORMGEVING WEBSITE WENSKAARTEN EN VEEL MEER…..

Met plezier werken wij onder andere voor