Advies & Consult

Media, Marketing, Research & Events

Innovative solutions to move your business forward.

Jharap Connect heeft uitgebreide ervaring in het uitvoeren van diverse consultancy-opdrachten voor bedrijven, overheden, het MKB en kleine ondernemingen. Onze ambitie is om vanuit onze analyses nieuwe wegen en alternatieve routes te vinden van probleem naar oplossing.

Sinds 2014 is Jharap Connect een veelzijdig en succesvol coaching-, consultancy- en adviesbureau in de regio Flevoland en omstreken. Ons team bestaat voornamelijk uit jonge, ondernemende coaches en consultants die ZZP’ers, startups, scale-ups, overheden en markten helpen om naar een hoger groeiniveau te komen. Via innovatieve en op mensen gerichte projecten helpen wij u de juiste communicatie, marktvraagstukken en verkoopstrategieën te vinden.

Bij Jharap Connect bieden we twee soorten consultancydiensten aan: bedrijfsconsultancy en consultancydiensten voor overheid en marktvraagstukken. Onze opdrachtgevers worden ondersteund met een breed scala aan adviesdiensten, waaronder beleidsontwikkeling, projectleiding, procesmanagement, trainingen, onderzoeken en evaluaties.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op

Almere – Amsterdam

Consult

Op zoek naar een partner in de regio Flevoland, N-Holland, Utrecht en MRA?

Overheid- en Marktvraagstukken

Heeft u een (markt/overheids) vraagstuk wat niet beantwoord wordt of is dit op de zogenoemde ‘stapel’ beland. Zoekt u hier kennis of achtergrond informatie over en/of ondervind u moeizame communicatie met de gemeente of provincie? Laat het ons weten.

Bedrijfsconsulting

Elk vraagstuk en elke onderneming (of organisatie) is anders. Hieronder een aantal voorbeelden van de aangeboden consult diensten door JharapConnect – Consulting. Onze ervaring leert dat een project vaak een combinatie van diensten is. Daarom bepalen we in samenspraak met u hoe het vraagstuk onderzocht kan worden.

Een-op-een sessies

Op zoek naar een businesscoach? Bij JharapConnect – Consulting helpen we jou bij persoonlijke en professionele groei, zodat jij een succesvolle toekomst kunt creëren, vandaag nog. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Business support

Ben je op zoek naar een effectievere manier om je product te vermarkten of wil je jouw verkoopvaardigheden verbeteren? Bij ons krijg je een op maat gemaakt begeleidingstraject om het maximale uit jouw onderneming te halen.

Eigen bedrijf

Wil jij graag jouw eigen bedrijf beginnen als ondernemer of zzp’er, maar heb je behoefte aan hulp en advies bij de start? Bij Jharap Consulting kun je rekenen op persoonlijk contact en begeleiding van één adviseur. Wij bieden onder andere ondersteuning bij het opstellen van een ondernemingsplan, administratie, financiering en netwerken. Daarnaast bieden wij trainingen en coaching om jou te helpen bij een succesvolle start en begeleiding na de start.

Groeistrategie

Bij Jharap Consulting helpen we jouw bedrijf met een op maat gemaakt, strategisch plan om te groeien. Met een gedegen groeistrategie houden we rekening met ontwikkelingen op bestaande en nieuwe markten, klantwensen, concurrentie, merkontwikkeling, waardevoorstel en technische aspecten zoals financiën en juridische structuur. Dit plan biedt jou sturing en helpt om de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden, zowel in goede als minder goede tijden.

Marktanalyse

Bij Jharap Consulting bieden we jou marktanalyse om nieuwe binnenlandse of buitenlandse markten voor jouw producten of diensten te verkennen. Een marktanalyse geeft jou inzicht in marktgrootte en ontwikkeling, concurrentie, consumenten, toetredingsdrempel en politieke omgeving. Samen bepalen we waar de focus komt te liggen, zodat ons advies de meeste impact heeft. Jij krijgt een duidelijk beeld van de markten en een advies om die wél of juist (nog) niet te betreden.

Product positionering

Bij Jharap Consulting helpen we jou bij het positioneren van jouw nieuwe product in de markt. Door het onderzoeken van aspecten zoals de doelgroep, prijsstrategie en betaalwijze, bieden we jou een overzicht van de verschillende doelgroepen compleet met een advies over welke prijsstrategie en betaalmanier het beste aansluit. Op basis van deze informatie kun jij jouw product toespitsen op de behoeften van jouw doelgroep en jouw organisatie laten groeien.

We Connect

Jharap Connect Marketing

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau
https://jharap.com/events/

Events

Drie jaar op rij genomineerd met Award winning events
Jharap Connect Advies & Consult

Advies & Consult

Uw partner in Flevoland en Groot-Amsterdam
Jharap Connect Trainingen

Trainingen

15+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursussen

Altijd een vacature, stage of internship open

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere