Web

development

Op zoek naar een web developer?
Websites, E-Commerce of op maat?
(website, shop, app, onderhoud, tester of CMS)

JharapConnect heeft jaren ervaring met webdevelopment.
Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op.

Jharap training team_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Web Dev

Is het eindelijk zo ver? Heeft u een onderneming opgestart? Nieuw project? Gaat uw project een nieuwe fase in? Of is het tijd voor uw eigen website? Aanpassingen doorvoeren in uw huidige site is ook mogelijk.

Onze professionals helpen en denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Speciaal voor jou! Je kan 50 euro korting verdienen bij je eigen Webdev opdracht! Wat je moet doen? Like @jharapconnect en laat een bericht achter en bericht ons. That’s it. Waar wacht je nog op? Like Instagram en Facebook

Beschikking over een website of webwinkel is in deze tijd niet meer weg te denken voor een ondernemer. Belangrijker nog is dat deze website “responsive” wordt gebouwd in een tijd waar vrijwel iedereen mobiele toepassingen gebruikt voor het internet en ook vindbaar is in Google (amp). Wij ontwerpen onze websites met ons eigen CMS-systeem dat constant in ontwikkeling is, zodat wij de mooiste projecten kunnen maken die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Elk project vinden we uitdagend en spannend en met passie voor ons werk ontwerpen wij een website die u tevreden maakt

Fixed Price

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij bij Jharap van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Flexibel

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kan Jharap doen als de website, webshop of web applicatie zijn doelstellingen niet behaald? Spar met ons

Maatwerk

Alles wat Jharap (grotendeels) maakt is maatwerk. Dit doen wij, op deze manier, alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Zelfs extra functionaliteiten of een nieuw design toevoegen? Is geen probleem.

Bereikbaarheid

Kantoortijden 09– 19.
Na 19u? Is appen mogelijk.

Voor spoedeisende zaken zijn we buiten kantoortijden bereikbaar (noodlijn).

Full-service

Jharap heeft alle competenties in huis. Ontwerp, ontwikkeling, onderhoud en marketing. Wij kunnen ondersteuning bieden van A-Z, van ontwerp tot aan het verkrijgen van meer bezoekers. Zowel on- als offline.

Snel schakelen

Je kunt snel schakelen bij ons. Zo hebben wij de strippenkaart: vooraf een aantal uren inkopen die nooit verlopen, mocht er wat aangepast moeten worden, dan kunnen wij snel aan de slag!

Kom in contact voor een vrijblijvend afspraak, offerte aanvraag of een bak koffie

Branding

Elk product of dienst heeft een eigen identiteit, waarmee een unieke impressie wordt achtergelaten bij een doelgroep of klant. Met ons designteam bepalen wij wat de juiste kleur en huisstijl kan worden van uw concept en ontwerpen wij uw logo, visitekaart en overige media-uitingen. Als de basis is gelegd en uw logo en huisstijl bekend zijn is het belangrijk om ook vast te stellen welke kleurencombinaties uw identiteit moet gaan krijgen op de website. Het op de juiste wijze afstemmen van deze kleuren zullen uw imago professioneel kenmerken en ervoor zorgen dat uw website straalt?

Bedenken

Wij helpen je met het vinden van de juiste oplossing. Een transparante werkwijze waarin jouw visie altijd centraal staat. Meer weten over het design proces?

Ontwerp

Development

Beschikking over een website of webwinkel is in deze tijd niet meer weg te denken voor een ondernemer. Belangrijker nog is dat deze website “responsive” wordt gebouwd in een tijd waar vrijwel iedereen mobiele toepassingen gebruikt voor het internet en ook vindbaar is in Google. Wij ontwerpen onze websites met ons eigen CMS-systeem dat constant in ontwikkeling is, zodat wij de mooiste projecten kunnen maken die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Elk project vinden wij daarom uitdagend en spannend en met passie voor ons werk ontwerpen wij een website die u tevreden maakt..

Ontwikkelen

Wij ontwikkelen in gebruiksvriendelijke open-source systemen. Beheer gemakkelijk zelf jouw website, webshop of web app. Kies jouw gewenste optie voor meer informatie.

Website, webshop en webapplicatie

Marketing

Als uw branding en website gereed zijn is het belangrijk dat u ook goed gevonden wordt door uw doelgroep via Google. Wij hebben een eigen SEO scan ontwikkeld dat analyse uitvoert of uw website op de juiste wijze is geconfigureerd, gecodeerd en per pagina de juiste optimalisaties heeft. Om een toenemende stroom van bezoekers te genereren, evalueren wij uw website en adviseren de verbeterpunten die leiden tot verbeteringen. Dit werken we tevens uit in overige cross-mediale koppelingen, zodat u door gecombineerd gebruik te maken van deze kanalen uw conversie zal verhogen.

Onderhoud

Jouw website altijd bereikbaar? Voor een vast bedrag per jaar ben je altijd online. Mocht je onverhoopt toch offline zijn gegaan, dan kun je ons 24 uur per dag bereiken.

Webhosting

Vermarkten

Wij delen onze kennis, verbreden jouw horizon en versterken jouw online identiteit via verschillende marketing kanalen. Klaar voor meer bezoekers en klanten?

Zoekmachine optimalisatie, nieuwsbrieven, Google, Bing, Yandex, TikTok, Tencent en QQ adverteren

Support

De veranderingen op technische gebied gaan ontzettend snel en hebben vaak ook impact op uw website. Als ondernemer zit u helemaal niet te wachten op al deze zorgen en hebben wij een totaalpakket samengesteld, zodat u zich kan blijven focussen op het ondernemen. Wij zorgen graag voor de monitoring, uptime, hosting, upgrades en maandelijkse support. Wij bieden deze diensten gecombineerd aan, zodat u eigen geen omkijken meer heeft naar het updaten van uw website. Wij plaatsen de functionele aanpassingen op uw website en voeren het technische onderhoud voor u uit