Web development

Media, Marketing, Research & Events

Op zoek naar een ervaren web developer voor je website of webshop? Bij JharapConnect hebben we jarenlange ervaring in web development en bieden we een breed scala aan diensten aan om jouw online aanwezigheid te verbeteren. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website, het integreren van een CMS-systeem, het ontwikkelen van een e-commerce oplossing of het bieden van onderhoud en testing, wij kunnen je helpen.

Onze web development diensten omvatten ook op maat gemaakte webshops die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften. We begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom bieden we oplossingen op maat om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop optimaal presteert.

Wil je meer informatie over onze web development diensten of heb je specifieke vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat klaar om je verder te helpen en te adviseren over de beste oplossing voor jouw online aanwezigheid.

Almere – Amsterdam

Web Dev

Jharap Connect is klaar voor Analytics 4 en zijn AVG proof.

Ga je een onderneming starten, ben je bezig met een nieuw project of gaat je huidige project een nieuwe fase in? Of heb je gewoon behoefte aan je eigen website of wil je aanpassingen aan je huidige website doorvoeren? Onze professionele web developers helpen je graag en denken met je mee. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek.

Tegenwoordig is het hebben van een website of webwinkel onmisbaar voor elke ondernemer. Het is zelfs nog belangrijker dat deze website “responsive” wordt gebouwd, zodat deze goed werkt op mobiele toestellen en ook vindbaar is op Google (amp). Bij JharapConnect ontwerpen we onze websites met ons eigen CMS-systeem, dat voortdurend in ontwikkeling is, zodat we de mooiste projecten kunnen maken die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Elk project zien we als een uitdaging en met passie voor ons werk ontwerpen we een website die jou tevreden maakt.

Fixed Price

Bij Jharap spreken we graag vooraf een vaste prijs af voor het gehele project, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bovendien betaal je bij ons slechts een jaarlijks bedrag voor hosting, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Flexibel

Dankzij onze interne expertise kunnen wij u op elk gebied ondersteunen en adviseren. Heeft uw website, webshop of webapplicatie niet de gewenste resultaten opgeleverd? Bij Jharap denken we graag met u mee.

Maatwerk

Bij Jharap leveren wij (voornamelijk) maatwerk oplossingen. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk uitbreiden en aanpassingen doen aan de website, webshop of webapplicatie. Het toevoegen van extra functionaliteiten of het vernieuwen van het design is voor ons geen enkel probleem.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid is belangrijk voor ons. Bij Jharap hanteren wij ruime openingstijden van 09:00 tot 19:00 uur.

Buiten deze tijden is het mogelijk om ons een appje te sturen. Voor spoedgevallen hebben wij zelfs een noodlijn beschikbaar buiten kantooruren. Zo zijn wij altijd bereikbaar.

Full-service

Bij Jharap hebben we alle benodigde competenties in-house, van ontwerp en ontwikkeling tot onderhoud en marketing. We ondersteunen je op alle gebieden, van A tot Z. Of het nu gaat om het ontwerpen van je website of het genereren van meer online verkeer, wij hebben de expertise om je te helpen, zowel online als offline.

Snel schakelen

Bij Jharap kun je snel schakelen. Met onze strippenkaart kun je vooraf een aantal uren inkopen die onbeperkt geldig blijven. Als er aanpassingen nodig zijn, kunnen we snel aan de slag met de ingekochte uren.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, offerte of een gezellig kopje koffie.

Wij helpen je graag verder!

Branding

Bij Jharap begrijpen we dat elk product of dienst zijn eigen identiteit heeft, waarmee een unieke indruk wordt achtergelaten bij de doelgroep. Ons design team kan u helpen bij het bepalen van de juiste kleur en huisstijl voor uw concept en het ontwerpen van uw logo, visitekaartjes en andere marketingmaterialen. Na het bepalen van de basis en bekendheid van uw logo en huisstijl is het belangrijk om te beslissen welke kleurencombinaties uw identiteit op uw website moeten weerspiegelen. Het nauwkeurig afstemmen van deze kleuren zal uw imago professioneel en betrouwbaar doen overkomen, waardoor uw website zal stralen.

Bedenken

Bij Jharap vinden we het belangrijk om samen met jou de juiste oplossing te vinden. Daarom hanteren wij een transparante werkwijze waarin jouw visie altijd centraal staat. Ons ervaren designteam staat klaar om jouw ideeën om te zetten in een prachtig ontwerp, dat past bij jouw merkidentiteit en de behoeften van jouw doelgroep. Wil je meer weten over ons design proces? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer!

Development

Een website of webwinkel is tegenwoordig onmisbaar voor elke ondernemer. Maar het is niet alleen belangrijk dat je online aanwezig bent, het is net zo belangrijk dat je website ook responsive is en goed vindbaar in zoekmachines zoals Google. Bij Jharap ontwerpen we onze websites met ons eigen CMS-systeem, dat voortdurend in ontwikkeling is. Zo kunnen we de mooiste projecten realiseren die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Elk project is voor ons een uitdaging en met passie en toewijding ontwerpen we een website die jou tevreden maakt. Wil je meer weten over ons ontwerpproces? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontwikkelen

Bij ons worden websites, webshops en webapplicaties ontwikkeld in gebruiksvriendelijke open-source systemen. Dit betekent dat je gemakkelijk zelf jouw online platform kunt beheren. Of je nu kiest voor een website, webshop of webapplicatie, wij bieden de gewenste opties voor meer informatie.

Marketing

Bij Jharap begrijpen we dat het hebben van een mooie website en sterke branding niet genoeg is om succesvol te zijn online. Daarom bieden wij een uitgebreide SEO scan die analyseert of uw website goed geconfigureerd en geoptimaliseerd is voor zoekmachines zoals Google.

Door het identificeren van verbeterpunten, kunnen we samen werken aan het vergroten van uw online zichtbaarheid en het aantrekken van meer bezoekers naar uw website. Daarnaast kunnen we ook cross-mediale koppelingen maken om uw conversie te verhogen.

Met onze expertise en advies zorgen wij ervoor dat u goed gevonden wordt door uw doelgroep.

Onderhoud

Wil je er zeker van zijn dat jouw website altijd bereikbaar is? Bij ons kun je voor een vast bedrag per jaar terecht voor betrouwbare webhosting. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan zijn wij 24/7 bereikbaar om deze snel voor je op te lossen. Zo kun jij je focussen op jouw business, terwijl wij zorgen voor een probleemloze online aanwezigheid.

Vermarkten

Bij ons krijg je niet alleen ondersteuning bij het verbeteren van je online aanwezigheid, maar delen we ook onze kennis en helpen we je bij het versterken van je merkidentiteit via verschillende marketingkanalen. Of het nu gaat om zoekmachineoptimalisatie, het verzenden van nieuwsbrieven, adverteren op Google, Bing, Yandex, TikTok, Tencent of QQ, wij staan voor je klaar om meer bezoekers en klanten te genereren.

Support

Wij begrijpen dat als ondernemer, het bijhouden van de technische ontwikkelingen en onderhoud van uw website niet uw prioriteit heeft. Daarom bieden wij een compleet pakket aan, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. Wij zorgen voor de monitoring, uptime, hosting, upgrades en maandelijkse support. Onze diensten zijn volledig geïntegreerd, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het updaten van uw website. Wij voeren alle technische aanpassingen voor u uit, zodat uw website altijd up-to-date is en zonder problemen functioneert.

We Connect

Jharap Connect Marketing

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau
https://jharap.com/events/

Events

Drie jaar op rij genomineerd met Award winning events
Jharap Connect Advies & Consult

Advies & Consult

Uw partner in Flevoland en Groot-Amsterdam
Jharap Connect Trainingen

Trainingen

15+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursussen