Over ons

Het Jharap team bestaat stuk voor stuk uit jonge, deskundige enthousiastelingen die zich iedere dag weer inzetten voor de beste resultaten. Wij doen dit bij JharapConnect door onszelf en anderen in beweging te krijgen.

Onze specialisten zijn de motor van Jharap Connect! In een team van strategen, online marketeers, designers, data- en SEO/SEA-specialisten werken we met jou samen om je organisatie online te laten groeien. We love working with you!

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Jharap Connect is hét digital marketingbureau dat gelooft in de kracht van datadriven marketing en merkcommunicatie. Combineer je die twee dingen, dan krijg je een digital marketing strategie waarbij je kanalen en het budget optimaal inzet en de juiste snaar raakt bij je doelgroep. Dus, lees snel verder over onze aanpak als digital agency voor marketing en media. Je bent slechts een paar klikken verwijderd van je eerste kennismaking met Jharap Connect. Goed om te weten: we houden wel van een uitdaging!

Marketing wordt steeds meer wordt gedreven door data. Tegelijkertijd wordt een boodschap waar de ontvanger écht op zit te wachten belangrijker. Wij geloven in een sterke balans tussen innovatie, technologie, data en (merk)communicatie. Zodat de juiste mensen op de juiste momenten worden bereikt met een aansprekende boodschap.

Het team

We zijn een team van ervaren analisten, strategen, marketeers, copywriters en digital persuasion specialisten. Via Jharap Connect zijn detachering en interim marketingopdrachten mogelijk. Als digital agency willen we de grenzen van marketing opzoeken. Daarbij dagen we niet alleen onszelf maar ook onze opdrachtgevers uit. Jharap Connect is sympathiek eigenwijs. Soms geven we je bijvoorbeeld een ongevraagd marketingadvies. Dan weet je dat alvast.

Neem contact op en daag ons uit. Daar houden we van!

We Connect

JharapGroup_Jharap Group_Almere Poort_almerepoort_marketing_consulting_training_Webdevelopment_Wordpress_Almere_Eventmanagement_Tiny Houses_BouwEXPO

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau

Jharap event_frozen _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Events

Drie jaar op rij genomineerd
Award winning events

Jharap Provada Almere MRA Metropoolregio Amsterdam

Consulting

Uw parter in de regio Flevoland en Metropoolregio Amsterdam (MRA)

Trainingen

Al 10+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursusssen

Vacatures?

Stage?

Intern?

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.

Jharap event_frozen _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Trusted by