About us

Over ons

Het Jharap team bestaat stuk voor stuk uit jonge, deskundige enthousiastelingen die zich iedere dag weer inzetten voor de beste resultaten. Wij doen dit bij JharapConnect door onszelf en anderen in beweging te krijgen.

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.

Story

Alles wat we bij Jharap Connect doen, doen we vanuit de gedachte dat je eerst het brein van jouw klant goed moet begrijpen. Echt resultaat bereik je immers pas wanneer je exact weet wat je klanten beweegt. Weet je wat je klanten écht beweegt, dan stem je daar continu je strategie en marketingmix op af. En juist dat afstemmen lukt pas wanneer je afstapt van de gebaande paden. Dit is ook de reden dat wij niet werken met een vast plan of enkel met losse flodders schieten.

Natuurlijk geloven wij in een sterke strategie, branding en brandbelofte. Maar sturen op losse acties of een vastgelegd plan, daar zijn wij niet zo van… Waarom niet? Omdat internet, customer journey, behoeftes en verlangens blijven veranderen. Wie zegt jou dat wat vandaag goed werkt, over drie maanden nog steeds effectief is? Het plan dat gemaakt is? Ons advies? NEE!

De enige die altijd de waarheid spreekt, zijn de cijfers en resultaten. Als je cijfers inzichtelijk hebt, kun je sturen op resultaten. Tijdig inspringen op veranderingen en de focus leggen en houden op rendement. Cijfers veranderen en je campagnes moeten daarop anticiperen. Tenminste, dat is onze visie.

Bent u nieuwsgierig geworden, heeft u een vraag, afspraak maken of gewoon een kopje koffie? U kunt altijd contact met ons opnemen. Alvast enkele projecten inzien die wij reeds hebben uitgevoerd? Bekijk onze projectcases of bekijk de visuele impressies via Instagram, Facebook en Pinterest. Vergeet ons niet te volgen!

JharapConnect is in 2014 opgericht naar het idee van Vijay Jharap. Het bedrijf is door de jaren heen gegroeid en heeft zich inmiddels gespecialiseerd in verschillende mediasectoren. Dit is vandaag de dag nog steeds te zien: of het gaat om brand consulting, campagnes, events, marketing producties, trainingsacademie of website ontwikkelingJharap doet het allemaal.

Wij ontwikkelen campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk. Bij Jharap zijn (voornamelijk) jonge professionals actief met ervaring waarbij hardop wordt gedacht aan de toekomst, de regio en onze nalatenschap. Zo voelen wij ons ook verantwoordelijk voor het milieu en ons medemens.