Over ons

Media, Marketing, Research & Events

Bij Jharap Connect werkt een team van jonge, deskundige enthousiastelingen die zich dagelijks inzetten om de beste resultaten te behalen. Wij zijn gedreven om onszelf en anderen in beweging te krijgen en streven naar succes.

Ons team bestaat uit specialisten die de motor van Jharap Connect vormen. Samenwerken met strategen, online marketeers, designers, data- en SEO/SEA-specialisten stelt ons in staat om jouw organisatie online te laten groeien. We vinden het geweldig om met jou samen te werken en succes te behalen!

Almere – Amsterdam

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Bij Jharap Connect geloven we sterk in de kracht van data gedreven marketing en merkcommunicatie. Door deze twee elementen te combineren, creëren we digitale marketingstrategieën die de kanalen en budgetten optimaal benutten en precies de juiste snaar raken bij jouw doelgroep. Onze aanpak als digitaal marketingbureau voor marketing en media is uniek en we staan altijd open voor uitdagingen!

In de huidige marketingwereld speelt data een steeds grotere rol. Tegelijkertijd is het ook belangrijk om een boodschap te hebben die de ontvanger echt aanspreekt. Bij Jharap Connect vinden we de juiste balans tussen innovatie, technologie, data en merkcommunicatie van groot belang. Op deze manier kunnen we de juiste doelgroepen bereiken op de juiste momenten en met boodschappen die hen echt aanspreken. Benieuwd naar onze aanpak? Neem gerust contact met ons op, we kijken uit naar onze kennismaking!

Het team

Een team vol met onder andere ervaren analisten, strategen, marketeers, communicatie, copywriters en digital persuasion specialisten. We bieden ook detachering en interim marketingopdrachten aan voor onze klanten. Als digitaal media, marketingcommunicatie en eventbureau willen we de grenzen van de marketingwereld opzoeken.

We dagen niet alleen onszelf uit, maar ook onze opdrachtgevers. Bij Jharap Connect zijn we eigenwijs op een sympathieke manier. Soms geven we bijvoorbeeld ongevraagd marketingadvies, zodat je daar alvast rekening mee kunt houden.

We Connect

Jharap Connect Marketing

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau
https://jharap.com/events/

Events

Drie jaar op rij genomineerd met Award winning events
Jharap Connect Advies & Consult

Advies & Consult

Uw partner in Flevoland en Groot-Amsterdam
Jharap Connect Trainingen

Trainingen

15+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursussen

Altijd een vacature, stage of internship open

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere