Event management

Binnenkort een event? Wij zijn u partner voor alle benodigdheden en beschikbaar voor elk evenement. Al vanaf de eerste stap tot wanneer u wenst.
Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Event

Met een jong en enthousiast team van professionals zetten we ons, dag in dag uit, in om van elk evenement een groot succes te maken. Met een klantgerichte benadering verliezen we onze drie Jharap Connect-pijlers ‘kwaliteit, meerwaarde en relevantie’ geen seconde uit het oog. Hierdoor kunnen wij met gemak dat vanzelfsprekende ‘stapje extra’ zetten en maken we de verwachtingen van zowel onze exposanten als de bezoekers meer dan waar.

Jharap Events is een innovatief evenementenbureau. Als onafhankelijk bureau in het volledig zelfstandig ontwikkelen en organiseren van vakbeurzen en congressen, zijn wij de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in het beurzen landschap. Gevestigd in regio Almere werken wij iedere dag vol passie en plezier aan de ontwikkeling en organisatie van diverse vakbeurzen, publieks-evenementen, congressen en privé gelegenheden in de meest uiteenlopende sectoren en met exposanten van toonaangevende topmerken.

We hebben een ruim gevuld portfolio en breiden dit ieder jaar weer uit met aansprekende producties in diverse branches. Denk aan bijvoorbeeld het nummer #1 Game en Tech beurs van de wereld, IFA Berlin en Gamescom presentaties, beach events, bedrijfsuitjes (op maat gemaakt), jubileum feesten, sport events & showcases van A tot Z. En niet te vergeten onze jaarlijkse terugkomend event.

Door de aanhoudende groei naar de kwaliteitsvraag die Jharap Events sinds oprichting bewezen heeft te kunnen leveren is het bedrijf uitgegroeid tot een allround entertainment bedrijf dat creativiteit combineert met een verrassende en aangename kwaliteit. Mede door een groot ijzersterk netwerk in de regio en medialand is Jharap Events meer dan alleen de uitvoering!

Bekijk het Jharap portfolio en bezoek onze Instagram (Facebook en Pinterest)  pagina voor recentere publicaties

Jharap event_modeshow fashionshow _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Alles wat u nodig heeft voor een succesvol evenement
Jharap is uw partner voor alle benodigdheden van en voor elk soort evenement. We ontzorgen onze klanten op elk vlak. Of het nu om een totaalpakket gaat of om losse producten/diensten.

Het maakt niet uit of het een groot of klein event is. Elk event krijgt evenveel zorg en aandacht.

  • U organiseert of heeft plannen voor een (nieuw) evenement?
  • U bent op zoek naar een betrouwbare partner om u bij te staan voor een feest of evenement?
  • U zoekt materialen of een locatie voor een zakelijke bijeenkomst of evenement?
  • Jharap verzorgt snel en flexibel alle benodigdheden die gewenst zijn voor ieder soort feest of evenement.
  • Van kleinschalige binnenevenementen tot grootstedelijke publieks/beursevenementen.
  • Van vergunningsaanvraag tot en met de naschouw!
Jharap event_frozen _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Laat ons contact opnemen

We Do Catering!

Trusted by