Events.

ORGANISATIE

Ieder evenement valt of staat bij een goede organisatie

Awards

2 jaar op rij genomineerd
Award winning Events

Realisatie

Plannen zijn zo gemaakt, maar ze moeten ook uitgevoerd worden

Verhuur

Voor bedrijf en particulier; losse verhuur van A tot Z

Events – Eventmanagement

Jharap Events is een innovatief evenementenbureau onder het logo van JharapConnect. Dit evenementen tak ontwikkeld en creëert al jarenlang spraakmakende en unieke belevenissen. De kracht van organiseren zit in onze passie voor het vak. Ieder project krijgt dezelfde hoeveelheid aandacht en elke relatie wordt aangegaan voor onbepaalde termijn. Juist omdat onze relaties en daarbij horende projecten zo belangrijk voor ons zijn kunt u erop vertrouwen dat alles wordt gecontroleerd voordat het project van start gaat.

Wij ontzorgen u bij het organiseren van het evenement van begin tot eind, van vergunningen, crowd control en beveiliging tot concept.

Jharap Events verzorgt o.a. (internationale) beurzen en congressen, presentaties, beach events, bedrijfsuitjes (op maat gemaakt), jubileum feesten, sport events & showcases van A tot Z. Door de aanhoudende groei naar de kwaliteitsvraag die Jharap Events sinds oprichting bewezen heeft te kunnen leveren is het bedrijf uitgegroeid tot een allround entertainment bedrijf dat creativiteit combineert met een verrassende en aangename kwaliteit. Mede door een groot ijzersterk netwerk in de regio en medialand is Jharap Events meer dan alleen de uitvoering!

Bekijk het Jharap portfolio en bezoek onze Instagram (Facebook en Pinterest)  pagina voor recentere publicaties

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Alles wat u nodig heeft voor een succesvol evenement
Jharap is uw partner voor alle benodigdheden van en voor elk soort evenement. We ontzorgen onze klanten op elk vlak. Of het nu om een totaalpakket gaat of om losse producten/diensten.

Het maakt niet uit of het een groot of klein event is. Elk event krijgt evenveel zorg en aandacht.

  • U organiseert of heeft plannen voor een (nieuw) evenement?
  • U bent op zoek naar een betrouwbare partner om u bij te staan voor een feest of evenement?
  • U zoekt materialen of een locatie voor een zakelijke bijeenkomst of evenement?
  • Jharap verzorgt snel en flexibel alle benodigdheden die gewenst zijn voor ieder soort feest of evenement.
  • Van kleinschalige binnenevenementen tot grootstedelijke publieks/beursevenementen.
  • Van vergunningsaanvraag tot en met de naschouw!
Jharap event_frozen _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Laat ons contact opnemen

We Do Catering!