Event management

Media, Marketing, Research & Events

Welkom bij onze event management service! Bij ons ben je verzekerd van een succesvol evenement, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, conferentie of festival. Ons team van ervaren event managers werkt nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat jouw evenement aan al jouw wensen voldoet.

Wij hebben alles in huis om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Of het nu gaat om audiovisuele apparatuur, decoratie, of de coördinatie van de leveranciers; wij regelen het voor jou.

Of je nu een klein of groot evenement organiseert, wij hebben de ervaring en expertise om je te helpen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt. Heb je binnenkort een evenement op de planning? Dan kun je op ons rekenen! Neem contact met ons op voor meer informatie of om jouw evenement te plannen.

Almere – Amsterdam

Event

Met Jharap Connect kunt u rekenen op een jong en enthousiast team van professionals dat zich dagelijks inzet om van elk evenement een groot succes te maken. Wij hebben een klantgerichte benadering en verliezen onze drie pijlers – kwaliteit, meerwaarde en relevantie – geen seconde uit het oog. Door deze aanpak kunnen wij moeiteloos dat extra stapje zetten en de verwachtingen van onze exposanten en bezoekers meer dan waarmaken.

Jharap Events is een innovatief evenementenbureau dat volledig zelfstandig vakbeurzen en congressen ontwikkelt en organiseert. Als onafhankelijk bureau zijn wij de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in het beurzenlandschap. Gevestigd in de regio Almere werken wij vol passie en plezier aan de ontwikkeling en organisatie van diverse vakbeurzen, publieksevenementen, congressen en privégelegenheden in uiteenlopende sectoren, met exposanten van toonaangevende topmerken.

Met ons ruime portfolio breiden wij elk jaar weer uit met aansprekende producties in diverse branches, zoals de nummer #1 Game en Tech beurs; IFA Berlin en Gamescom presentaties, beach events, bedrijfsuitjes op maat, jubileumfeesten, sportevenementen en showcases van A tot Z. Onze jaarlijkse terugkerende evenementen zijn daarbij niet te vergeten.

Doordat Jharap Events sinds de oprichting heeft bewezen te kunnen voldoen aan de vraag naar kwaliteit, zijn wij uitgegroeid tot een allround entertainmentbedrijf dat creativiteit combineert met verrassende en aangename kwaliteit. Dankzij ons ijzersterke netwerk in de regio en in de media zijn wij meer dan alleen de uitvoering!

Bekijk ons portfolio en bezoek onze Instagram-, Facebook– en Pinterest-pagina’s voor recentere publicaties. Kies voor Jharap Connect en maak van uw evenement een groot succes!

Jharap event_modeshow fashionshow _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere
Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Ben je op zoek naar alle benodigdheden voor een succesvol evenement? Dan ben je bij Jharap aan het juiste adres! Of je nu een totaalpakket nodig hebt of losse producten en diensten, wij ontzorgen je op elk vlak. Of het nu gaat om een groot of klein evenement, bij Jharap krijgt elk evenement dezelfde zorg en aandacht.

Heb je plannen voor een nieuw evenement en zoek je een betrouwbare partner die je bijstaat? Of heb je materialen of een locatie nodig voor een zakelijke bijeenkomst?

Bij Jharap regelen wij snel en flexibel alle benodigdheden die je wenst, van kleinschalige binnenevenementen tot grootstedelijke publieksevenementen of beurzen.

Wij nemen alles uit handen, van vergunningsaanvraag tot en met de naschouw. Ontdek wat Jharap voor jou kan betekenen en laat ons je helpen een succesvol evenement te organiseren!

Laat ons contact opnemen

We Do Catering!

We Connect

Jharap Connect Marketing

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau
https://jharap.com/events/

Events

Drie jaar op rij genomineerd met Award winning events
Jharap Connect Advies & Consult

Advies & Consult

Uw partner in Flevoland en Groot-Amsterdam
Jharap Connect Trainingen

Trainingen

15+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursussen