Jharap & Bhola

Advies en training

Jharap & Bhola bundelen hun krachten in Suriname.

Wij zijn er trots op om onze expertise en diensten aan te bieden aan individuen en bedrijven in Suriname en daarbuiten. Ons team van professionals staan klaar om u te helpen bij het vinden van oplossingen voor uw uitdagingen op het gebied van zakelijke ontwikkeling, advies, ISO en in Media, Marketing, Communicatie en gedegen onderzoek.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen groeien!

Almere – Amsterdam – Suriname

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Jharap & Bhola Advies en Academie biedt op maat gemaakte trainingen en adviezen voor organisaties en professionals in Suriname

Jharap & Bhola Advies en Academie is een bureau met meer dan 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte adviezen, trainingen en workshops op het gebied van marketing, communicatie, media, onderzoek en ISO normen. Het team van experts heeft jarenlange ervaring in diverse branches en vakgebieden en is vastbesloten om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de Surinaamse economie.

Het bureau heeft een sterke connectie met Suriname en is er trots op organisaties en professionals te kunnen helpen bij het verbeteren van hun vaardigheden en kennis. De programma’s van Jharap & Bhola Academie zijn altijd up-to-date en worden gegeven door experts in het betreffende vakgebied. Het bureau gelooft in het belang van onderzoek en data-analyse om inzicht te krijgen in uw bedrijf en de markt waarin u actief bent, zodat er samen met u een strategie ontwikkeld kan worden die aansluit bij uw doelstellingen en uw doelgroep.

De lancering van Jharap & Bhola Advies en Academie biedt organisaties in Suriname de mogelijkheid om kennis en expertise te delen op het gebied van bedrijfsprocessenoptimalisatie en het voldoen aan ISO normen. Het bureau is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het opbouwen van langdurige relaties met klanten. Het team streeft naar transparantie, integriteit en professionaliteit in elke stap die zij zetten.

“Als team zijn wij vastbesloten om organisaties en professionals in Suriname te helpen bij het verbeteren van hun prestaties en het voldoen aan de ISO normen”, aldus een woordvoerder van Jharap & Bhola Advies en Academie. “Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de Surinaamse economie en kijken uit naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten.”

Organisaties en professionals die geïnteresseerd zijn in de diensten van Jharap & Bhola Advies en Academie worden uitgenodigd om contact op te nemen met het team van experts. Het team staat klaar om te helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het bereiken van doelen.

We Connect

Jharap Connect Marketing

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau
https://jharap.com/events/

Events

Drie jaar op rij genomineerd met Award winning events
Jharap Connect Advies & Consult

Advies & Consult

Uw partner in Flevoland en Groot-Amsterdam
Jharap Connect Trainingen

Trainingen

15+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursussen

Altijd een vacature, stage of internship open

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere