Portfolio

Media, Marketing, Research & Events

Bij Jharap streven we naar duurzame oplossingen en innovaties. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en moedigen een vernieuwende mindset, creativiteit en keuzevrijheid aan.

Bekijk onze Instagram, Pinterest en Facebook pagina’s voor de laatste updates en foto’s. Is dat nog niet genoeg? Ons team staat klaar om je te helpen.

Almere – Amsterdam

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere

Jharap Connect is inzetbaar voor diverse sectoren en beschikt over brede expertise in verschillende vakgebieden. Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen. Wij werken onder andere in de sectoren Marketing, Communicatie, Evenementen, Sociaal domein, Gezondheidszorg, Technologie, Zorg, Overheid, Media, Financiën en Onderwijs.

Hierdoor kunnen wij onze klanten optimaal ondersteunen en bieden wij professionele ondersteuning op maat. Onze flexibiliteit en aanpassingsvermogen maken ons een waardevolle partner voor bedrijven die behoefte hebben aan deskundige ondersteuning. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Dienstverlening – Consulting

Sinds 2014 is Jharap een veelzijdig en succesvol coaching-, advies- en consultancybureau in de regio Flevoland en omstreken.

Onderwijs

Jharap Connect werkt samen met regionale onderwijsinstellingen om praktijkopdrachten uit te voeren voor bedrijven en bij te dragen aan de verduurzaming van de regio.

Technologie – Gadgets – Gaming

Bij Jharap hebben we een passie voor technologie! We kunnen er geen genoeg van krijgen: nieuwe gadgets, primeurs en geruchten. In de wereld van tech is er altijd iets nieuws en we houden ons voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Daarnaast hebben we ook veel ervaring met het organiseren van evenementen. We zijn zelfs al 3 keer genomineerd voor onze evenementen!

We Connect

Jharap Connect Marketing

Marketing

Van origin een full-funnel digital marketingbureau
https://jharap.com/events/

Events

Drie jaar op rij genomineerd met Award winning events
Jharap Connect Advies & Consult

Advies & Consult

Uw partner in Flevoland en Groot-Amsterdam
Jharap Connect Trainingen

Trainingen

15+ jaar ervaring in trainingen, masterclasses en cursussen

Altijd een vacature, stage of internship open

Bij JharapConnect ontwikkelen we campagnes en strategieën, organiseren events, creëren content, genereren publiciteit en hebben een divers aanbod aan diensten van trainingen tot consulting en van particulier tot zakelijk.

Jharap event_candyland_snoep_ _Almere_jharapgroup_Jharap Group_partner_consulting_marketing_events__eventmanagementtraining_webdevelopment_visual_almere